Άφιξη
Αναχώρηση
Ενήλικες
Παιδιά

Διαμερίσματα Καμπουλά

Tα Portela Apartments Kampoulα είναι ένα συγκρότημα διαμερισμάτων που είναι σχεδιασμένο να υποδεχτεί τον επισκέπτη , κυριολεκτικά, ‘’πάνω’’ στη θάλασσα και υπόσχονται με τον καλύτερο τρόπο την εκπλήρωση κάθε προσδοκίας για απολαυστικές διακοπές δίπλα στο κύμα.
Δίπλα στη θάλασσα - Portela Apartments

Δίπλα στη θάλασσα

Τέσσερα σύγχρονα, ανεξάρτητα και πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα είναι έτοιμα να υποδεχθούν εσάς και τους φίλους ή την οικογένειά σας, με απλωμένη τη θάλασσα στα πόδια σας χωρίς καμία μετακίνηση από το χώρο φιλοξενίας.

Χτισμένα ελάχιστα μέτρα από την ακτή , ‘’πάνω στο κύμα’’ όπως περιγράφουν οι επισκέπτες μας, η ιδιωτική αυλή των διαμερισμάτων είναι το μόνο που θα σας χωρίζει από την καθαρή και ,σχεδόν, ιδιωτική παραλία της περιοχής.

Ιδιωτικότητα & άνεση

Η αυτονομία κάθε οικίας, οι δροσερές κατάφυτες αυλές , οι άνετες βεράντες με θέα το απέραντο μπλε της θάλασσας και οι γλυκείς ήχοι των κυμάτων που φτάνουν να χαιδεύουν τα αυτιά κάθε λεπτό, είναι μερικά μόνο από τα δυσεύρετα προνόμια που το ‘’Portela Apartments Kampoula’’ έχει να χαρίσει απλόχερα στον επισκέπτη του.

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία διαμονής, κυριολεκτικά δίπλα στην ιδιωτικά οργανωμένη παραλία μας με ξαπλώστρες και ομπρέλες για την αποκλειστική χρήση των επισκεπτών μας, και μόλις λίγα μέτρα από τη ζώνη NATURA , που αναδεικνύει και υπογραμμίζει τα φυσικά ποιοτικά χαρακτηριστικά της περιοχής.

Portela Apartments1
Portela Apartments2
Portela Apartments3
Portela Apartments4
Portela Apartments5
Σύγχρονα & άνετα διαμερίσματα - Portela Apartments

Σύγχρονα & άνετα διαμερίσματα

Ο νυχτερινός ουρανός των ήσυχων Καμπουλών που κάθε βράδυ απλώνεται ολόφωτος, και η αύρα της θάλασσας που αδιάλειπτα δροσίζει τα διαμερίσματα, ορίζουν την απόλυτη αίσθηση καλοκαιριού και ανταμείβουν ,κάθε λεπτό, την επιλογή της διαμονής του επισκέπτη.