Άφιξη
Αναχώρηση
Ενήλικες
Παιδιά

Κατοικίες Καψάλοι

Καλώς ήρθατε στο Portela Houses,
Ένα συγκρότημα δύο σύγχρονων , άνετων και ανεξάρτητων κατοικιών , με μοντέρνα αρχιτεκτονική και διακόσμηση, που προσφέρουν στον επισκέπτη απόλυτα ιδιωτική και οικεία φιλοξενία.
Υπέροχη τοποθεσία - Portela Apartments

Υπέροχη τοποθεσία

Χτισμένες στον ήσυχο οικισμό των Καψαλών ( μόλις 3 λεπτά από την παραλία) , σε αμφιθεατρικό ύψωμα με γρήγορη πρόσβαση και άπλετη θέα προς την θάλασσα του λυβικού πελάγους, υπόσχονται αίσθηση ξεκούρασης, αυτονομίας και απελευθέρωσης.

Οι λιτές γραμμές στη σχεδίαση και την αισθητική τους, σε απόλυτο σεβασμό και αρμονία με το φυσικό περιβάλλον που τις αγκαλιάζει , φέρνουν τον επισκέπτη σε σύνδεση με την απλότητα, τη μαγεία και την καθηλωτική ομορφιά της φύσης, σε κάθε της εκδοχή.

Ιδιωτικότητα & άνεση

Δίκαια χαρακτηρίζονται ως εξοχικό ησυχαστήριο και ως μια μοναδική επιλογή για εξορμήσεις ,που οι εικόνες τους θα εναλλάσσονται μεταξύ βουνού και θάλασσας ενώ μυρωδιές ορεινής γης, παντρεμένες με την ταυτόχρονη θέα του πελάγους διαμορφώνουν έναν ανεπανάληπτο συνδυασμό που κατακλύζει τις αισθήσεις , σε κάθε εποχή του χρόνου.

Από τη μια, το αγροτικό κτήμα με τα ελαιόδεντρα που περιβάλλει τις κατοικίες προσφέροντας τα προνόμια ήσυχης επαρχιακής εξοχής ,και από την άλλη η ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα που δίνει την αίσθηση ανοιχτού μπαλκονιού πάνω στην έκταση όλου του κερατοκαμπίτικου όρμου, καθιστούν τα Portela Houses ως την καλύτερη επιλογή για χαλαρωτικές, ήσυχες και άνετες διακοπές στο πιο προνομιούχο σημείο του κρητικού νότου.

Portela Apartments1
Portela Apartments2
Portela Apartments3
Portela Apartments4
Portela Apartments5

Απεριόριστη θέα σε βουνό & θάλασσα

Τα μεγάλα φωτεινά ανοίγματα, οι ευρύχωρες βεράντες με την απεριόριστη θέα σε βουνό και θάλασσα, φέρνουν κάθε λεπτό της ημέρας τον επισκέπτη σε επαφή με κάθε σημείο του ορίζοντα, ενώ το αναμμένο τζάκι της κατοικίας υπόσχεται την ενίσχυση του ρομαντισμού και της χαλάρωσης των στιγμών σας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία.