Άφιξη
Αναχώρηση
Ενήλικες
Παιδιά

Αξιοθέατα

Αξιοθέατα της περιοχής που αξίζουν την επίσκεψη σας

Η Ρίχτρα

Λίγα μέτρα μόλις από το κέντρο του οικισμού του Κερατοκάμπου και την ακτή, ένα μοναδικού κάλλους φυσιολατρικό μονοπάτι οδηγεί στη Ρίχτρα, έναν πανέμορφο και πολυφωτογραφισμένο καταρράχτη που εντυπωσιάζει κάθε επισκέπτη στη θέα του.

Το φαράγγι της Πορτέλας

Ένα από τα εντυπωσιακότερα και προκλητικότερα φαράγγια της Κρήτης δανείζει το όνομά του στα συγκροτήματα διαμερισμάτων μας, μόλις 3 χιλιόμετρα μακριά από αυτά. Το φαράγγι της Πορτέλας , λατρεμένο από έμπειρους cayoners , διοχετεύει κρυστάλλινα νερά το λυβικό πέλαγος από το όρος Δίκτη , και αποτελεί από μόνο του έναν ξεχωριστό τουριστικό φυσιολατρικό προορισμό και μια αξέχαστη εμπειρία στην επίσκεψή του.

Η Βίγλα

Πάνω από τον οικισμό του Κερατοκάμπου και των Καψαλών υψώνεται ο απόκρημνος λόφος Κέρατο/ή Βίγλα (=παρατηρητήριο) στον οποίο ήταν χτισμένη η αρχαία πόλη ‘’Κεραία’’ . Ίχνη από το τείχος του κάστρου σώζονται ακόμα και σήμερα, κρατώντας ζωντανή την ιστορία του.
Η Πινακοθήκη
Η νοτιότερη πινακοθήκη της Ευρώπης βρίσκεται στον οικισμό του Κερατοκάμπου, και εδρεύει σε ένα ,επιβλητικής αρχιτεκτονικής, σύγχρονο και ειδικά μελετημένο κτήριο που εντυπωσιάζει. Φιλοξενεί δεκάδες έργα σπουδαίων ελλήνων και ξένων εικαστικών , εκθέσεις , καθώς ,παράλληλα, στο χώρο της διοργανώνονται εξαιρετικής ποιότητας καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δράσεις κατά τη θερινή περίοδο, ανοιχτές προς το κοινό.
Άγιος Δημήτριος , ο Γαλατόκτιστος
Η ενετική εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, βρίσκεται στον οικισμό του Καστρίου και το όνομά της σημαίνει χτισμένος με γάλα, καθώς σύμφωνα με την παράδοση χτίστηκε με γάλα αντί για νερό, το οποίο πρόσφεραν ως τάμα οι ντόπιοι βοσκοί της περιοχής.
Παραλίες
Παραλίες : Ληστή, Αρμενόπετρας, Σκούρου Τρείς μαγικές , σαν από άλλο κόσμο, παραλίες προσελκύουν πλήθος επισκεπτών και εντυπωσιάζουν με την καθαρότητα, την ομορφιά και την ενέργειά τους. Ληστής, Αρμενόπετρα και Σκούρος, είναι πάντοτε ψηλά στη λίστα επισκεψιμότητας όσων επιλέγουν για διακοπές ή σύντομη απόδραση την περιοχή.
Στην ευρύτερη περιοχή ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ντόπια, προσεγμένη, σπιτική/ μη τουριστική κουζίνα και , φυσικά, ολόφρεσκο ψάρι ημέρας που προσφέρουν όλα τα γραφικά ταβερνάκια της περιοχής , με τα τραπέζια τους δίπλα στο κύμα, τόσο στο λιμάνι όσο και στο κέντρο των οικισμών, ενώ παράλληλα η περιοχή διαθέτει , όμορφα και ειδυλιακά cafe-bar , ουζερί και mini markets.