Άφιξη
Αναχώρηση
Ενήλικες
Παιδιά

Διαμονή

Το Portela Apartments Kampoula αποτελείται από τέσσερα αυτόνομα και ανεξάρτητα μεταξύ τους διαμερίσματα ,45τμ το καθένα, σύγχρονα, φωτεινά και πλήρως εξοπλισμένα από τις απαραίτητες οικοσκευές που χρειάζεται ο επισκέπτης για μια άνετη, οικεία και φιλόξενη διαμονή σαν στο σπίτι του.
Άνετα διαμερίσματα με θέα στη θάλασσα - Portela Apartments

Άνετα διαμερίσματα με θέα στη θάλασσα

Οι άνετες βεράντες των διαμερισμάτων, η μεγάλη σκιερή αυλή του συγκροτήματος και η θέα , φέρνουν τον επισκέπτη σε διαρκή συνομιλία με τις εικόνες της περιβάλλουσας φύσης, χαρίζοντας γνήσια αίσθηση εξοχής, διακοπών και χαλάρωσης.

Υπέροχη θέα στη θάλασσα

Χρειάζεται μόνο ένα βήμα από τον κήπο των διαμερισμάτων για να βρεθεί κανείς στη θάλασσα, αντικρίζοντας γαλήνια και διάφανα νερά σε μια μεγάλης έκτασης ολοκάθαρη παραλία, σχεδόν ιδιωτική. Οι ομπρέλες και τα καθίσματα ,που έχουν τοποθετηθεί για την αποκλειστική χρήση των επισκεπτών μας, θα ενισχύσουν τη χαλάρωση των θερινών στιγμών πάνω στο κύμα, μέρα και νύχτα.

Διαμερίσματα

1

1 άνετο και ηλιόλουστο ισόγειο διαμέρισμα 45τμ, με μεγάλη βεράντα προσόψεως και ανεμπόδιστη θέα στον κήπο του συγκροτήματος και τη θάλασσα. Δυνατότητα φιλοξενίας 4ων ατόμων.

2

1 ισόγειο, άνετο και φωτεινό διαμέρισμα 45τμ, με άνετη βεράντα που προσφέρει άμεση πρόσβαση στον κήπο και έχει δυνατότητα φιλοξενίας 3ων ατόμων.

3

1 διαμπερές, φωτεινό διαμέρισμα 45τμ, 1ου ορόφου, διαθέτει ευρύχωρη βεράντα με θέα στον πίσω κήπο του συγκροτήματος και μπαλκόνι προσόψεως με θέα τη θάλασσα και την κεντρική αυλή. Προσφέρει δυνατότητα φιλοξενίας 4ων ατόμων.

4

1 διαμπερές, φωτεινό διαμέρισμα 45τμ, 2ου ορόφου, διαθέτει ένα μπαλκόνι με θέα στον πίσω κήπο του συγκροτήματος και ένα δεύτερο άνετο μπαλκόνι προσόψεως με θέα τον μπροστινό κήπο και τη θάλασσα. Προσφέρει δυνατότητα φιλοξενίας 4ων ατόμων.

Portela Apartments1
Portela Apartments2
Portela Apartments3
Portela Apartments4
Portela Apartments5
Portela Apartments6
Portela Apartments7
Portela Apartments8
Portela Apartments9
Portela Apartments10