Άφιξη
Αναχώρηση
Ενήλικες
Παιδιά

Διαμονή

Το συγκρότημα Portela Apartments Kastri απαρτίζεται από δώδεκα (12) συνολικά διαμερίσματα σύγχρονης και λιτής σχεδίασης που παρέχουν άνετη και ιδιωτική φιλοξενία στον επισκέπτη για στιγμές απόλυτης ξεκούρασης.
Άνετα διαμερίσματα με θέα στη θάλασσα - Portela Apartments

Άνετα διαμερίσματα με θέα στη θάλασσα

Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει διαμερίσματα με άμεση πρόσβαση στο pool bar του συγκροτήματος ,απολαμβάνοντας τις μαγευτικές εικόνες της συνένωσης των νερών της πισίνας με τον ορίζοντα της θάλασσας, αποκομίζοντας την ανεπανάληπτη αίσθηση που χαρίζει το σημείο, ότι το ένα αποτελεί φυσική προέκταση του άλλου.

Χαλάρωση & ιδιωτικότητα

Εναλλακτικά, έχει την επιλογή των προνομιακών διαμερισμάτων του ανώτερου επιπέδου, αντικρίζοντας από τα άνετα μπαλκόνια την απεριόριστη θέα του όρμου και το λυβικό πέλαγος κυριολεκτικά απλωμένο στα πόδια του, και απολαμβάνοντας με ιδιωτικότητα τα μοναδικά ηλιοβασιλέματα και τους ξάστερους νυχτερινούς ουρανούς της περιοχής. Η ησυχία, η χαλάρωση , μα συνάμα η άνεση και η απόλαυση ,είναι εξασφαλισμένες σε κάθε επιλογή , ντυμένες με εικόνες γης, ουρανού και θάλασσας, στην καλύτερη δυνατή εκδοχή τους.

Μπροστινό κτήριο (κτήριο πρόσοψης)

Ισόγειο

δύο (2) studios (30τμ) , δίπλα στην πισίνα και το pool bar με θέα μέρος της θάλασσας και δυνατότητα φιλοξενίας 2 ατόμων (δύο μονά κρεβάτια).

1ος όροφος

δύο (2) διαμερίσματα (50τμ), με άνετο μπαλκόνι και απεριόριστη θέα προς την πισίνα και τη θάλασσα, και δυνατότητα φιλοξενίας 5 ατόμων.

2ος όροφος

δύο (2) διαμερίσματα (50τμ) , με άνετο μπαλκόνι και απεριόριστη θέα προς την πισίνα και τη θάλασσα, με δυνατότητα φιλοξενίας 4ων ατόμων.

Πίσω κτήριο
Ισόγειο

δύο (2) ευρύχωρα διαμερίσματα (60τμ), άνετη βεράντα με θέα μέρος της θάλασσας και δυνατότητα φιλοξενίας 5 ατόμων.

1ος όροφος

δύο (2) άνετα διαμερίσματα (50τμ) , μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα και δυνατότητα φιλοξενίας 4ων ατόμων.

2ος όροφος

δύο (2) ευρύχωρα διαμερίσματα (50τμ) ,διαθέτουν μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα και δυνατότητα φιλοξενίας 2 ατόμων.

Portela Apartments1
Portela Apartments2
Portela Apartments3
Portela Apartments4
Portela Apartments5
Portela Apartments6
Portela Apartments7
Portela Apartments8
Portela Apartments9
Portela Apartments10